Datin main dengan gigolo


10-Nov-2017 21:03

Agak lama jugak aku peram entry nie..takut2 suamiku menghidu blog tanpa izinku ini…

Datin main dengan gigolo-88

Cuckold online chat

[ Post a Reply to This Message ][ Edit | View ] [ umur saya 29 datin smua d sni na kan wang sama siapa tau d hati datin apa ya nak dngn cara mcm ni smua pun sangup nak jadi apa saja anak lah for sex lah so better find someone who really want u not ur wealth.if interested just email me and we go on from there .[ Post a Reply to This Message ][ Edit | View ] Im 23 malay looking for datin who want to company her in any ways ,and know how to have fun .[ Post a Reply to This Message ][ Edit | View ] [ i'm zafril, 21 from bkt.bintang, KL.



Cukuplah enam tahun saya hidup bergelumang dosa,” akuinya dengan penuh kesal. “Saya aktif semula menjadi gigolo selepas tamat. Tagged as Datin, Gigolo.… continue reading »


Read more

Cerita Mak Datin Main Dengan Driver. Cerita Dewasa Ini adalah kisah atau pengalaman seks seorang gigolo dengan tante girang, cerita dewasa gigolo yang ngentot.… continue reading »


Read more